logo managementtrefpunt

ManagementTref● biedt een selectie van dienstverlenende specialisten de mogelijkheid om zich hier te introduceren, met een dienst die past in de aard van deze site en relevant is voor ‘management’ en organisaties.

Per gelijke dienstverlening biedt ManagementTref● maximaal 3 dienstverleners, tegen een vergoeding, de mogelijkheid om zich hier exclusief te introduceren.

De minimale periode om op deze wijze partner te zijn van ManagementTref● is 3 maanden.

Tarieven per specialisme, inclusief opmaak en plaatsing:

  • 3 maanden plaatsing op www.managementtref.nl                                    €   250,-
  • 6 maanden plaatsing op www.managementtref.nl                                    €   450,-
  • 12 maanden plaatsing op www.managementtref.nl                                  €   850,-

Op dit moment bieden wij organisaties die zich op één van de volgende gebieden hebben bewezen, de mogelijkheid om zich hier te introduceren:

Recruitment (hoger niveau), Team- en persoonlijke ontwikkeling, Assessments, Coaching, Re-integratie, Organisatieadvies, Trainingen, Vitaliteit, Diversiteit en Inclusie, Arbeidsrecht, Bedrijfsfinancieringen, Duurzaamheid, Mobiliteitsoplossingen en Bedrijfswaardering, Fusie en Overname en ICT.

Denk je als organisatie met een andere vorm van specialisme c.q. dienstverlening een toevoeging te zijn aan deze site, dan horen we dat graag!                        

Neem voor nadere informatie en voorwaarden contact op met ons, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.