logo managementtrefpunt

Over ManagementTref

Welkom bij ManagementTref●, het trefpunt waar uitzonderlijk leiderschap en organisaties elkaar ontmoeten. Wij zijn toegewijd aan het verbinden van managers en executives met kansen die gelijke tred houden met hun ambitie, ervaring, expertise, drijfveren en verwachtingen. Als onderscheidende speler in Recruitment en Executive Search brengen we getalenteerde leiders en organisaties samen, waarbij we niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze willen overtreffen. Met senior consultants met +20 jaar ervaring, richten wij ons op profit, non-profit en overheid.

Wij bieden organisaties ondersteuning en samenwerking bij de invulling van vaste, tijdelijke en interim vacatures. Daarbij bieden wij duidelijkheid, zekerheid en zorgvuldigheid voor opdrachtgevers en kandidaten.

In een arbeidsmarkt die constant in beweging is, zijn wij graag een innovatieve gesprekspartner. Dat organisaties steeds meer de kracht van een diverser en inclusiever personeelsbestand erkennen, sluit aan bij hoe wij de samenwerking benaderen met onze opdrachtgevers.

Bij de werving maken wij gebruik van ons kandidatenbestand, onze grote netwerken, een searchtool en social media. Wij benaderen ook potentiële kandidaten die niet actief op zoek zijn.

ManagementTref● biedt tevens een vacaturesite met enkel actuele vacatures, waar organisaties kosteloos hun vaste, tijdelijke en interim vacatures kunnen publiceren op management- en executive niveau. Daarnaast biedt deze site hulp wanneer je nieuws of een vraag wilt delen met collega-managers, of op zoek bent naar expertise, of misschien wel gewoon collega-managers em - executives wilt uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium. Wij bieden dienstverleners de mogelijkheid zich hier onder de aandacht te brengen, mits hun dienstverlening relevant is voor 'management' en organisaties.

Kortom, ManagementTref● is een bureau en platform dat zich richt op het verbinden van managers en executives met organisaties, het invullen van vacatures en het bieden van ondersteuning op management- en executive niveau, met een brede focus op verschillende sectoren.

Kosteloos vacatures plaatsen voor leidinggevenden, directie, bestuur en toezichthouders, voor vast, tijdelijk en interim.
De vacatures op deze site zijn actueel.

Plaats als organisatie uw leidinggevende, directie, bestuurlijke of toezichthoudende vacature voor publicatie op ManagementTref.nl tot einde reactietermijn, maar maximaal voor 6 weken. Het plaatsen van vacatures is kosteloos. Wilt u extra aandacht voor uw vacature? Als TOPvacature brengen wij uw vacature extra onder de aandacht op LinkedIn en gericht onder de aandacht van de volgers van onze LinkedIn geroep. De kosten hiervoor bedragen € 150,- excl. BTW. Geïnteresseerden in uw vacature volgen de in de vacaturetekst opgenomen wijze van reageren.

Maar wij zijn graag bereid uw vacature voor u toe te voegen. Dan ontvangen wij graag de vacature informatie en/of de link naar uw vacature op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ManagementTref kan bieden? Neem dan contact met ons op:

ManagementTref●
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. +31 6 22 929 000