logo managementtrefpunt

ManagementTref●
Dé vacaturesite en hét Trefpunt voor management en organisaties

Over ManagementTref

Welkom bij ManagementTref●, waar uitzonderlijk leiderschap elkaar ontmoet. Onze vacaturesite is toegewijd aan het verbinden van executives met kansen die gelijke tred houden met hun ambitie en expertise. Als onderscheidende speler in Executive Search brengen we getalenteerde leiders en organisaties samen, waarbij we niet alleen voldoen aan de verwachtingen van een vacaturesite, maar deze overtreffen.

ManagementTref● is er voor ‘management’ én organisaties. Een initiatief dat gericht is op het ondersteunen van management en organisaties op verschillende gebieden, maar vooral op het gebied van recruitment.

ManagementTref● is een vacaturesite met enkel actuele vacatures.

Dienstenaanbod: ManagementTref● biedt verschillende diensten aan, waaronder het invullen van (tijdelijke/interim) vacatures op managementniveau. We richten ons op profit, non-profit, zorg, onderwijs en overheid. Daarnaast biedt deze site hulp bij het vinden van je volgende uitdagende ‘managementrol’, of wanneer je nieuws of een vraag wilt delen met collega-managers, of op zoek bent naar expertise, of misschien wel gewoon collega-managers wilt uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium.

Brede doelgroep: Wij richten ons op een brede doelgroep, waaronder managers in verschillende sectoren en organisaties.
Ondersteuning bij Executive Search: ManagementTref● biedt ondersteuning, inclusief actieve werving, bij Executive Search voor functies op het niveau van leidinggevenden, directie, bestuur en toezichthouders, zowel voor vaste als tijdelijke posities.

Samenwerking met De Valck: ManagementTref● kan samenwerken met bureau De Valck (www.devalck.nl), waar dat van toegevoegde waarde is.

Specialistenintroductie: ManagementTref● biedt dienstverlenende organisaties de mogelijkheid om zich te introduceren als 'specialist' op deze site, mits hun diensten relevant zijn voor management en organisaties.

Kortom, ManagementTref● is een platform is dat zich richt op het verbinden van managers, het invullen van managementvacatures en het bieden van ondersteuning op managementniveau, met een brede focus op verschillende sectoren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ManagementTref kan bieden of heeft u een idee waarmee wij meer kunnen betekenen voor ‘management’ én organisaties? Neem dan contact met ons op:

ManagementTref●
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. +31 6 22 929 000

Samenwerkendpartner van

De Valck

   www.devalck.nl

LinkedIN-groep NETWERKvacature