logo managementtrefpunt

Recruitment en Executive Search via ManagementTref●:

Specialisatie en Expertise:

De senior consultants zijn zeer ervaren in het werven en selecteren, met diepgaande kennis van branches. Zij zijn in staat de specifieke behoeften van een organisatie beter te begrijpen en geschikte kandidaten te identificeren.

Netwerk en Connecties:

Onze consultants beschikken over uitgebreide netwerken en connecties. Dit stelt ons in staat om kandidaten persoonlijk te benaderen die mogelijk niet actief op zoek zijn naar nieuwe kansen, maar wel de juiste vaardigheden en ervaring hebben. Wij beschikken tevens over een kandidatenbestand en een searchtool.

Vertrouwelijkheid:

Wij kunnen discreet opereren, wat vooral belangrijk is bij het vervullen van leidinggevende posities. Wij waarborgen vertrouwelijkheid tijdens het hele wervingsproces.

Grondige Evaluatie en Assessment:

Wij voeren diepgaande beoordelingen uit van kandidaten, inclusief hun vaardigheden, ervaring, leiderschapsstijl en culturele fit met de organisatie. Dit zorgt voor een grondige evaluatie van de geschiktheid van de kandidaten. Een selectie- of ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de procedure,


Toegang tot Passieve Kandidaten:

Een groot deel van het leiderschapstalent bevindt zich niet actief op de arbeidsmarkt. Wij hebben de mogelijkheid om deze 'passieve' kandidaten te identificeren en te benaderen.

Tijdsefficiëntie:

Recruitment en Executive Search verminderen de tijdsinvestering van de interne HR-afdeling of het managementteam. Het wervingsproces kan complex zijn, en het uitbesteden ervan stelt interne teams in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Wij werken ook graag samen met uw HR- en Recruitment afdeling.

Garantie op Kwaliteit:

Wij bieden garantie op onze plaatsingen. Als een geplaatste kandidaat niet voldoet aan de verwachtingen binnen een periode van een jaar, doen wij de procedure kosteloos over. Onze garantie kent enkele voorwaarden. 

Honorarium:

Wij werken grotendeels op basis van 'no cure, no pay' en hanteren een normale tariefstelling in relatie tot onze inspanningen.


Marktkennis en Trends:

Wij zijn goed op de hoogte van markttrends, salarisniveaus en arbeidsvoorwaarden. Wij kunnen organisaties adviseren over concurrentiepositie en aantrekkelijkheid als werkgever.

Over het algemeen draagt Recruitment of Executive Search via ManagementTref● bij aan het succes van een organisatie door ervoor te zorgen dat leiderschapsposities worden ingevuld door getalenteerde professionals die goed passen bij de strategische doelen en de cultuur van de organisatie.

Is Recruitment of Executive Search interessant voor u? Laat het ons weten door een kort bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..