logo managementtrefpunt

ManagementTref●
Dé vacaturesite en hét Trefpunt voor management en organisaties

Wilt u de werving en selectie voor een vacature uitbesteden, misschien wel omdat de vacature lastig in te vullen blijkt, of teveel tijd vraagt?

ManagementTref● biedt 2 mogelijkheden voor ondersteuning:

Biedt als organisatie uw leidinggevende, bestuurlijke, directie of toezichthoudende (vaste, tijdelijk of interim) vacature aan voor actieve werving door onze senior consultants. Wij nemen contact met u op en u kunt vervolgens een voorstel ontvangen hoe ManagementTrefactief en exclusief aan de slag gaat om, samen met u, uw vacature in te vullen. Zorgvuldig, met maatwerk, snel en tegen een scherp tarief.

ManagementTref● biedt 2 mogelijkheden voor ondersteuning bij de invulling van uw vacature:

Mogelijkheid 1

Wij zoeken in ons kandidatenbestand en in de netwerken van de consultants naar potentiële kandidaten, benaderen deze kandidaten en sturen u bij interesse de CV's. U betaalt een basisvergoeding, een vergoeding per kandidaat die u uitnodigt voor een gesprek en een 'succesfee' wanneer u één van de kandidaten aanstelt in de functie.   

Mogelijkheid 2

Wij kunnen bij de werving gebruik maken van een combinatie van mediasearch, ons kandidatenbestand, de ervaring en het netwerk van de mensen achter ManagementTref en een searchtool die gericht en persoonlijk benaderen van potentiële kandidaten mogelijk maakt. Wij doen de volledige werving en voorselectie, inclusief pré-assessments, en u spreekt een klein aantal kandidaten die zowel op basis van CV als persoonlijkheid in het profiel passen. Een teamanalyse om mede het profiel te bepalen is hierbij optioneel. 

Kenmerkend voor deze vorm van actieve werving door ManagementTrefzijn tevens een tarief dat grotendeels op basis van ‘no cure, no pay’ is, een assessment voor de eindkandidaat, een garantieregeling van 12 maanden (zonder voorbehoud) en zekerheid voor organisatie én kandidaat. Onze senior consultants weten zo 90%+ van de vacatures in te vullen.

U betaalt een basisvergoeding en een 'succesfee' (scherp tarief!) voor directie, bestuur, toezichthouder) wanneer u één van de kandidaten aanstelt in de functie.   

Is één van deze mogelijkheden Interessant voor u? Laat het ons weten door een kort bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..